BLOG

Premium Punjači za Električna Vozila – Punjači EV

Premium Punjači za Električna Vozila – Punjači EV

Elektrometal Green je ponosan da predstavi svoj najnoviji portfolio – premium punjače za električna vozila. Ovi punjači su proizvedeni pod brendom Iocharger, registrovanom robnom markom visokotehnološke kompanije Xiamen Galaxy Camphol Technology CO., Ltd.

Xiamen Galaxy Camphol Technology CO., Ltd. posluje u oblasti transfera na obnovljive izvore energije i ima istraživačko-razvojne centre i proizvodne baze u gradovima Xiamen, Suzhou i Luoyang. Ovaj proizvođač je poznat po svojim pametnim energetskim rešenjima ‘od početka do kraja’, koja uključuju AC/DC EV punjačke stanice koje su sertifikovane od strane CE&UL, CSMS (Sistem upravljanja punjačkom stanicom), ESS (Sistem skladištenja energije) i EMS (Sistem upravljanja energijom), sa pouzdanim hardverskim i softverskim dizajnom.

Kao član OCA (OCPP) & OCPI, Iocharger EV punjači OCPP 1.6J & 2.0.1 su odobreni od strane vodećih operatera punjenja, benzinskih pumpi i komunalnih preduzeća širom sveta.

Bezbednost Iocharger EV punjača za električna vozila je od ključne važnosti, pa je dizajniran da uključuje zaštitu od preopterećenja, kratkog spoja, prenapona, podnapona, uzemljenja, udara groma, previsoke temperature, a višestruka usklađenost sa sistemima uzemljenja podržava razne instalacije poput IT, TN-S, TN-C i TN-C-S.

Iocharger EV punjači za električna vozila omogućuju balansiranje opterećenja i dinamičko raspoređivanje izlazne snage u sistemu sa drugim uređajima, u zavisnosti od dostupne snage, obezbeđujući pouzdanost i sigurnost. Rotacija faze omogućava našem sistemu da rukuje jednofaznim i trofaznim punjenjem istovremeno, čime se optimizuje upotreba svih dostupnih snaga, sprečavajući neravnotežu u mreži.

Iocharger specijalizovan za industriju nove energije se obavezuje da kontinuiranom inovacijom i neumornim stremljenjem ka visokom kvalitetu pruži kupcima zadovoljavajuće proizvode i rešenja kako bi naš svet postao zeleniji i održiviji.

Premium Punjači za Električna Vozila – Punjači EV

PODELI:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email