ELEKTROMETAL GREEN

PROJEKTI

TRANSFORMIŠITE VAŠ DOM UZ NAŠA SOLARNA REŠENJA

PROJEKTI

Elektrometal Green d.o.o. je iskusan i pouzdan partner za izgradnju solarnih elektrana. Projektovanje i zgradnju solarnih elektrana, snage od 1kW do 1GW, vršimo u skladu sa željama i potrebama investitora. Projektovanje solarnih elektrana vršimo profesionalnim inženjerskim alatima kao što je Aerotool, firme Aerocompact iz Austrije. Izgradnju solarnih elektrana realizujemo na svim vrstama krovova kao i na zemljištu.

Naši stručnjaci vam mogu uraditi proračun godišnje proizvodnje električne energije, izvršiti obračun vremena otplate investicije i ponuditi razne načine finansiranja izgradnje solarne elektrane. Nudimo Vam i izgradnju i po sistemu ključ u ruke tako što Vam možemo pripremiti potrebnu dokumentaciju, voditi celokupni projekat i osigurati kvalitetnu montažu. Osim toga obezbeđujemo i održavanje celokupnog sistema.

Elektrometal Green ima dostupnu na lageru svu neophodnu opremu za izgradnju solarnih elektrana
(fotonaponski paneli, nosači panela, invertori, baterije, trofazna brojila, AC i DC razvodni ormari, konektori, kablovi) i to renomiranih proizvođača, što garantuje pouzdan kvalitet opreme. Rok isporuke je 24 sata.

Načini finansiranja solarnih elektrana svih veličina preko poslovnih banaka – GEFF (Green Economy Financing Facility) i preko finansijera – B.O.T Model i ESCO Model.