PROIZVODI

Na poslednjem mestu, ali ne i manje bitna, prateća oprema za instaliranje solarnih elektrana igra jednu od ključnih uloga u dugovečnosti i rezultatima solarnog sistema:

Potkonstrukcija:

Potkonstrukcija na koju se postavljaju solarni paneli je vrhunskog kvaliteta renomiranog proizvođača austrijske firme Aerocompact. Nosači panela, postolja za module, zaštitni okviri i kablovski kanali su izrađeni od legure aluminijuma, koja je otporna na koroziju, čime se osigurava dugotrajnost i pouzdanost.
Garancija na potkonstrukciju Aerocomact je 25 godina, čak i pri brzini vetra od 250 km/h.
Za projekat postavljanja opimalnog broja i rasporeda solarnih panela na datoj lokaciji, za maksimalnu iskorišćenost sunčevog zračenja i odabir adekvatne potkonstrukcije Elektrometal Greena koriste licencirani softverski paket AEROTOOL firme Aerocompact.

Konektori:

MC4 i MC4-Evo2 su konektori koji služe za povezivanje fotonaponskih solarnih panela i spajanje panela sa invertorom. Otporni su na UV zračenje, hemijske reakcije i vodootporni su sa nivoom zaštite IP 67.

Konektori i alati za montažu proizvod su renomirane švajcarske kompanije Stäubli

Kablovi:

Transport energije od panela do invertora vrši se kablovima tipa H1Z2Z2-K. Obzirom na to da preuzimaju veliku odgovornost za rezultat solarne elektrane, moraju biti veoma visokog kvaliteta sa posebno dobrim karakteristikama električne provodnosti, otpornosti na visoke temperature, UV zračenje, vlagu itd. U našoj ponudi su kablovi svetskog broja 1 u ovoj oblasti – PRYSMIAN GROUP.

It seems we can't find what you're looking for.