BLOG

Časopis Industrija – Solarni program Elektrometal Green

Časopis Industrija – Solarni program Elektrometal Green

Časopis Industrija – Solarni program Elektrometal Green

Elektrometal Green je kompanija koja se predano bavi brigom o životnoj sredini i doprinosi zaštiti planete. Naša misija je da približimo široj javnosti naše opredeljenje za čistu energiju i ekonomičnost koju nudi solarni program. Nedavno smo bili predstavljeni u renomiranom časopisu ‘Industrija’ i sa ponosom ističemo da naša ponuda uključuje solarni program za izgradnju elektrana različitih kapaciteta, od 1kW do 1GW, kao i storage sisteme od 250kWh do 10MWh koji omogućavaju napajanje strujom čitave gradove.

Naša posvećenost čistoj energiji i životnoj sredini dovela nas je do toga da nudimo najkvalitetnije panele na tržištu koji imaju najviše standarde sertifikacije i sa višegodišnjim garancijama na sve elemente elektrane.

Uz konstantnu edukaciju i istraživanja, klijenti mogu biti sigurni da će dobiti najbolje rešenje za svoje potrebe. Naša stručna ekipa pruža sveobuhvatnu podršku od početka do kraja projekta, uključujući dizajn, instalaciju i održavanje.

Naš cilj je da učinimo solarnu energiju dostupnom svima, zbog čega nudimo fleksibilna rešenja za sve klijente. Uvereni smo da je solarna energija budućnost, zbog čega se trudimo da našim kupcima pružimo najbolje rešenje koje će im omogućiti višegodišnje i održive benefite.

PODELI:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email