ELEKTROMETAL GREEN

O NAMA

OSVETLITE SVOJU BUDUĆNOST UZ NAŠ SOLARNI PROGRAM

O NAMA

Solarna rešenja za očuvanje životne sredine i smanjenje troškova trajnim uštedama: Energetska tranzicija sa eksploatacije ograničenih resursa životne sredine na korišćenje energije sunca

UPOZNAJTE NAS - VAŠ POUZDAN IZVOR ZA SOLARNU ENERGIJU

ELEKTROMETAL GREEN

Elektrometal Green je kompanija posvećena istraživanjima i primeni obnovljivih izvora energije u cilju doprinosa očuvanju planete i pristupačnosti solarnih rešenja i modela finansiranja svakom korisniku, bez obzira da li je u pitanju fizičko lice, industrijsko postrojenje ili drugi specijalni projekat.

Naš tim stručnjaka obezbeđuje kompletnu podršku pri izgradnji solarnih elektrana, od tehničkog rešenja, finansiranja, kalkulacije izbegnutih emisija CO2 ili GHG-a, izgradnje objekta, dovođenja parcele do Ready to Build statusa, pa sve do posredovanja u kupoprodaji istih.

Klijentima nudimo kompletna rešenja za izgradnju solarnih elektrana od 1kW do 1GW. Garancija za solarne panele je i do 30 godina, potkonstrukcije na kojima se montiraju imaju 25 godina garancije, a testirani su na udare vetra brzine do 250km/h. Invertori snage od 1kW do 136kW dostavljaju se sa garancijom od 10 godina, a u ponudi su i hibridni invertori i baterije.

Kontinuirano usavršavamo svoja znanja i pružamo edukaciju i korisničku podršku klijentima, uvereni da je solarna energija ključna za održivi razvoj i očuvanje životne sredine.

Kontaktirajte nas i zajedno doprinesimo boljoj budućnosti i dugoročnim uštedama.

VIZIJA

Kreiramo kvalitetniji život eksploatacijom energije na čist, pouzdan i ekonomičan način kroz najsavremenija globalna rešenja. Stvaramo prilike za održiv rast i razvoj okruženja na ekološki prihvatljiv način, lokalno i globalno.

MISIJA

Svakodnevno podržavamo fizička lica i privredne subjekte kroz unapređenje korisničkog iskustva obezbeđujući premium servis, relevantne informacije i implementaciju najboljih praksi u društveno odgovornom poslovanju.

CILJEVI

Inovativna održivost, Zaštita životne sredine, Smanjenje troškova dugoročnim uštedama, Smanjenje emisije štetnih gasova, Jednostavno održavanje sistema, Osiguravanje optimalnog korisničkog doživljaja, Stvaranje vrednosti za klijenta.

VREDNOSTI

Integritet, Autentičnost, Posvećenost, Odgovornost, Inkluzivnost, Poštovanje, "Think Big", Poslovna izvrsnost, Transparentnost, Društvena odgovornost, Vrhunski talenti i timski rad , "Work – Life Balance"

OTKRIJTE MOĆ SUNCA

GALERIJA

Solarna rešenja za očuvanje životne sredine i smanjenje troškova trajnim uštedama: Energetska tranzicija sa eksploatacije ograničenih resursa životne sredine na korišćenje energije sunca