ELEKTROMETAL GREEN

PRATEĆA OPREMA

POTKONSTRUKCIJA, KABLOVI, KONEKTORI

PRATEĆA OPREMA

POTKONSTRUKCIJA

Potkonstrukcija na koju se postavljaju solarni paneli je vrhunskog kvaliteta renomiranog proizvođača austrijske firme Aerocompact. Nosači panela, postolja za module, zaštitni okviri i kablovski kanali su izrađeni od legure aluminijuma, koja je otporna na koroziju, čime se osigurava dugotrajnost i pouzdanost.
Garancija na potkonstrukciju Aerocomact je 25 godina, čak i pri brzini vetra od 250 km/h.
Za projekat postavljanja opimalnog broja i rasporeda solarnih panela na datoj lokaciji, za maksimalnu iskorišćenost sunčevog zračenja i odabir adekvatne potkonstrukcije Elektrometal Green koristi licencirani softverski paket AEROTOOL firme Aerocompact.

KONEKTORI

MC4 i MC4-Evo2 su konektori koji služe za povezivanje fotonaponskih solarnih panela i spajanje panela sa invertorom. Otporni su na UV zračenje, hemijske reakcije i vodootporni su sa nivoom zaštite IP 67.

Konektori i alati za montažu proizvod su renomirane švajcarske kompanije Stäubli.

KABLOVI

Transport energije od panela do invertora vrši se kablovima tipa H1Z2Z2-K. S obzirom na to da preuzimaju veliku odgovornost za rezultat solarne elektrane, moraju biti visokog kvaliteta sa posebno dobrim karakteristikama električne provodnosti, otpornosti na visoke temperature, UV zračenje, vlagu itd. Naša ponuda sadrži kablove svetskog broja 1 u ovoj oblasti – PRYSMIAN GROUP.

AEROCOMPACT

STÄUBLI

VIZIJA

Kreiramo kvalitetniji život eksploatacijom energije na čist, pouzdan i ekonomičan način kroz najsavremenija globalna rešenja. Stvaramo prilike za održiv rast i razvoj okruženja na ekološki prihvatljiv način, lokalno i globalno.

MISIJA

Svakodnevno podržavamo fizička lica i privredne subjekte kroz unapređenje korisničkog iskustva obezbeđujući premium servis, relevantne informacije i implementaciju najboljih praksi u društveno odgovornom poslovanju.

CILJEVI

Inovativna održivost, Zaštita životne sredine, Smanjenje troškova dugoročnim uštedama, Smanjenje emisije štetnih gasova, Jednostavno održavanje sistema, Osiguravanje optimalnog korisničkog doživljaja, Stvaranje vrednosti za klijenta.

VREDNOSTI

Integritet, Autentičnost, Posvećenost, Odgovornost, Inkluzivnost, Poštovanje, "Think Big", Poslovna izvrsnost, Transparentnost, Društvena odgovornost, Vrhunski talenti i timski rad , "Work – Life Balance"