BLOG

Započeta saradnja sa kompanijom Hoenergy

Elektrometal Green - Započeta saradnja sa kompanijom Hoenergy

Započeta saradnja sa kompanijom Hoenergy

Elektrometal Green ostvario je partnerstvo sa međunarodnom visokotehnološkom kompanijom Shanghai Hoenergy Power Technology Co., Ltd. (Hoenergy), osnovanom 2005. godine u Šangaju, Kina. Hoenergy je fokusiran na oblasti čiste energije i solarnog skladištenja, teži bržem napretku zelenih akcija i održivom razvoju, sa ciljem smanjenja emisije ugljen-dioksida. Naše dve kompanije usredsređene su na pružanje pametnih, zelenih energetskih rešenja sa globalnim uticajem.

Hoenergy koristi AI inteligenciju, analizu velikih podataka, pametne cloud platforme i druge digitalne tehnologije za pružanje kvalitetnih sistemskih rešenja za solarne energije, energetsko skladištenje, mikromreže, integrisanu energiju i druge oblasti.

Fosilna energija se brzo iscrpljuje, dok 16% svetske populacije još uvek nema pristup električnoj energiji. S druge strane, više od 10% proizvedene energije iz obnovljivih izvora se rasipa. Poređenjem sa tradicionalnim rešenjima, dolazimo do zaključka da PV + sistem skladištenja baterija može uštedeti 75% ukupne investicije, dok troškovi električne energije za korisnike mreže mogu nastaviti da rastu.

Partnerstvo Hoenergy i Elektrometal Green-a teži ka dominaciji zelene energije i niskog ugljeničnog otiska. Zajedničkim delovanjem promovisaćemo brzi razvoj industrije zelene energije i ulagati napore u izgradnju zdravog i održivog sveta, koji je siguran, efikasan i ekonomičan za različite scenarije skladištenja energije.

Hoenergy nudi razne proizvode za skladištenje energije poput baterija, hibridnih invertora, ESS, BMS, EMS, sistema za skladištenje baterija, PCS i utilitarnih ESS, te podržava sistemska rešenja za kućnu, komercijalnu i industrijsku itd. energetiku.

Primenjena tehnologija omogućava efikasnu i održivu energiju za širok spektar primena, od gradskih infrastruktura do industrijskih postrojenja, tj storage sisteme od 250kWh do 10MWh.

Hoenergy i Elektrometal Green deluju u smeru koji donosi korist kako lokalno, tako i globalno, sa vizijom izgradnje bolje budućnosti koja stiže brže nego što očekujemo.

PODELI:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email